Cum sa fii fericit in viata

9 trasee spre Fericire
Uneori, se pare că viaţa aruncă cu mai multe obstacole în calea noastră decât ne putem descurca. Cu toate acestea, chiar şi în faţa circumstanţele cele mai dificile, puteţi face alegerea de a fi fericit, urmând aceste 9 trasee spre fericire.
1.Intai respecta `te pe tine: Amintiţi-vă ce insotitor de zbor spune," Pune-ţi masca de oxigen pe propria prima. " Sunteţi de nici un folos pentru oricine altcineva dacă nu aţi avut grijă de nevoile proprii primul - aceasta include emotii proprii, precum şi fizice, de bunăstare.
2.Iartă-Toată lumea pentru tot ceea ce: Iertarea este un cadou pentru tine. Le-aţi creat stresul din viata ta de achiziţie furios, şi puteţi elimina instantaneu ca stresul prin acordarea de iertare. Exprimându-i iertarea dvs. la alta este opţională - internalizarea că iertarea este necesară în scopul de a trăi o viaţă plină de bucurie. Nu uitaţi să te ierte, de asemenea, pentru tot ceea ce regreta vreodată care au făcut sau nu făcut.
3.Au semn de recunoştinţă pentru toata viata: Ca şi în iertare, recunostinta este un cadou pentru tine. A spune "mulţumesc" este o modalitate puternică de a crea relaţii de mare, dar puterea reală de recunoştinţă este internalizarea o multumire imensa pentru existenţa dvs. foarte - tot ceea ce a avut loc vreodată sau nu a reuşit să apară în viaţa ta.
4.Ai grija de mintea ta: Credinţa este puternic, dar este nici un substitut pentru observarea, acordând o atenţie, cântărire alternativa, precum şi cu intenţia de a alege. Fără alegere conştientă, nu există nici o libertate sau fericire.
5.Creati-va viitorul vostru: Nu fi un pasiv ca plantele suflate de vânturile de viaţă. Imagineaza-ti viitorul pe care il vrei, şi apoi ia măsuri pentru a crea acest viitor. De multe ori, veţi eşua. Planul va trebui reluat şi actionat din nou.
6.Începeţi astăzi, şi nu cedati niciodata: Nu există nici un moment mai bun pentru a începe decât în prezent - de fiecare azi "." Când obstacole sa te opreasca, cred că de noi modalităţi de a atinge obiectivele. În cuvintele proverb orientale, "cad de şapte ori,si se ridica în picioare de opt ori."
7.Fii de folos altora să prin radiante de fericire: Fiind de serviciu este una dintre cele mai importante căi spre fericire, dar nu uita că cel mai mare serviciu pentru altora este persoana care esti, mai degrabă decât activităţile pe care le realizezi.Cel mai mare dar,dumneavoastră catre ceilalti este de a le oferi fericire, şi, de departe cel mai puternic mijloc de a face acest lucru este să fie un exemplu de fericire şi de a radia că fericirea altora.
8.Danseaza uşor cu viata: Viaţa nu trebuie să fie o întreprindere de serios. Vei face greseli, va veti simti regretele, şi în cele din urmă, vei muri - Si ce daca? Bucuria vine din dans uşor cu viaţa - joc şotron pe râul vieţii - sărind cu graţie de la bucuria în timp ce râde la ameninţări de calamitate - chiar şi râde isteric la fiinta noastră umană atunci când facem cadă în torente noroioase.
9.Fa unitate cu Duhul: Nu sunt la fel de multe moduri de a conecta cu Duhul ca exista oameni - fiecare dintre noi are propriul nostru drum pentru a primi putere şi linişte de la Infinit. Viata ta va fi mai fericita dacă aţi confirma faptul că nu sunteţi singur, devin-o deschis la această prezenţă, şi de a crea ritual, pentru a sărbători conexiunea. Puteţi simţi legătura dumneavoastră cu Duhul de la Cina Domnului, în cântece de laudă, în Apeluri la rugăciune, în meditaţie, în timp ce faci yoga sau Qigong-ul, în timp ce mersul pe jos sau în pădure. Cu toate acestea vă conectaţi cu Duhul, fă-o astăzi.

"Realitatea ma impiedica sa ajung la tine..."

...

Music


:)

Persoane interesate

Faceți căutări pe acest blog